بیرفایل

مرجع فروش فایل

بیرفایل

مرجع فروش فایل

طرح کسب و کار شرکت شادی طلائی مفید (کیک و کلوچه) (سال 96)

طرح کسب و کار شرکت شادی طلائی مفید (کیک و کلوچه) (سال 96)

فایل طرح کسب و کار شرکت شادی طلائی مفید (کیک و کلوچه) (سال 96) را از سایت ما دانلود کنید.جهت دانلود بروی دکمه آبی رنگ دریافت فایل کلیک کنید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 47   شرکت شادی طلائی مفید (کیک و کلوچه) بنام خداوند جان و خرد که ازین برتر اندیشه برنگذرد مقدمه: از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی را طلب می نماید و در کنار اینها توجه به ذائقه مصرف کننندگان نیز حائز اهمیت می باشد در این طرح نیز تکنولوژی متداول تولید کیک وکلوچه استفاده شده است و قیمت تمام شده محصول براحتی قابل رقابت با محصولات مشابه داخلی می باشد. نقطه سربسر تولید: در نقطه سربسر تولید در آمد حاصل ا زفروش معادل مجموع هزینه های ثابت و متغیر تولید خواهد بود هزینه‏های متغیر+ هزینه های ثابت اولیه= درآمد حاصل از فروش (مقدار تولید× هزینه متغیر واحد محص ...
ادامه مطلب ...

فایل گزارش کارآموزی کنترل کیفیت شرکت ایران ترانسفو ..

فایل گزارش کارآموزی کنترل کیفیت شرکت ایران ترانسفو ..

فایل فایل گزارش کارآموزی کنترل کیفیت شرکت ایران ترانسفو .. را از سایت ما دانلود کنید.جهت دانلود بروی دکمه آبی رنگ دریافت فایل کلیک کنید.

  دانلود گزارش کارآموزی کنترل کیفیت شرکت ایران ترانسفو فرمت فایل: ورد قابل ویرایش تعداد صفحات: 207           فهرست فصل اول : تاریخچه شرکت ایران – ترانسفو اصول و طرز کارترانس آزمایشگاه شیمی مواد مواد مورد آزمایش در آزمایشگاه فصل دوم : روغن ترانسفورماتور مقدمه انواع روغنها روال ساخت انواع روغن ها ترکیب شیمیایی روغن ها ارزیابی خواص برش های روغن و روغن پایه روغن ترانسفورمر کاربرد روغن در ترانسفورماتور خواص روغن استانداردهای روغن های عایق مشخصات روغن ترانسفورماتور خواص فیزیکی روغن ویسکوزیته روغن نقطه اشتعال در محیط بسته دانسیته یا چگالی روغن نقطه ریزش خواص الکتریکی روغن ترانسفورماتور استقامت دی الکتریک یا ولتاژ شکست عایقی ضریب تلفات عایقی مقاومت مخصوص عایقی خواص شیمیایی روغن ترانسفورماتور ساختمان مولکولی روغن های عایق سولفور خورنده مقدار رطوبت در روغن پایداری در مقابل اکسیداسیون عدد خنثی سازی رسوب یا لجن ته نشینی افزودن مواد ضد اکسیداسیون در روغن مخلوط کردن انواع مختلف روغن روغن ...
ادامه مطلب ...

تحقیق در مورد آبخوریهای دستی کله قندی 11 ص

تحقیق در مورد آبخوریهای دستی کله قندی 11 ص

فایل تحقیق در مورد آبخوریهای دستی کله قندی 11 ص را از سایت ما دانلود کنید.جهت دانلود بروی دکمه آبی رنگ دریافت فایل کلیک کنید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 11 صفحه  قسمتی از متن .doc :    آبخوریهای دستی کله قندی برای جوجه های جوان از این نوع آبخوریها استفاده می شود که توسط کارگر قابل کنترل بوده و کلیه عملیات پر کردن ، خالی کردن ، شستشو و ضد عفونی آنها توسط نیروی کارگر انجام می گیرد . نمونه این آبخوریها ، آبخوریهای کله قندی است که به اسانی آب در اختیار جوجه قرار می گیرد . برای اینکه این عمل بهتر انجام گیرد ، باید داخل حصار و اطراف مادر مصنوعی ، تعدادی آبخوری کوچک از این نوع قرار داده شود . حداقل ظرفیت آبخوریهای کله قندی دو لیتر و حداکثر ۴ لیتر است ؛ ولی باید توجه داشت که از نظر مدیریتی استفاده از تعداد زیاد تر آبخوری کوچک بهتر از تعداد کم آبخوری بزرگ است. ● آبخوری های دستی ناودانی این آبخوری ها که بیشتر در سیستم پرورش مرغ تخمگذار در قفس مورد استفاده قرار می گیرد ، به طوری سرتاسری در جلو قفس نصب شده و مقطع آن به صورت u و v می باشد . جنس آن از آهن سفید ، یا آلومینیوم و یا پلاستیک بوده و معمولا به ...
ادامه مطلب ...

تحقیق در مورد آب پنیر 64 ص

تحقیق در مورد آب پنیر 64 ص

فایل تحقیق در مورد آب پنیر 64 ص را از سایت ما دانلود کنید.جهت دانلود بروی دکمه آبی رنگ دریافت فایل کلیک کنید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 64 صفحه  قسمتی از متن .doc :    مقدمه تعریف: آب پنیر whey بخش آبکی و جدا شده از شیر است که معمولا بر اثر اضافه کردن اسید، حرارت دادن یا انعقاد مایع پنیری بدست می‌آید. این ماده غیر شفاف و رنگ آن زرد مایل به سبز است. براساس تعریف ارائه شده توسط فدراسیون بین المللی محصولات لبنی (IDF) تعریف پنیر بصورت زیر آمده است: « پنیر فراورده ای است تخمیری یا تخمیر نشده که بدنبال انعقاد شیر کامل، پس چرخ و مخلوط این مواد بدست می‌آید و حداقل ماده خشک آن 24% است و قسمت جدا شده از آن آب پنیر نامیده می‌شود». در واقع پنیر از فاز امولسیون ( چربی) و سوسپانسیون مسیلی تشکیل می‌شود. این فاز در برگیرنده مواد محلول در چربی مانند ویتامین‌ها و مواد کلوئیدی همراه با کازئین است در حالیکه آب پنیر شامل فاز محلول شیر است و عمدتا حاوی لاکتوز، پروتئین یا پروتئین محلول یا پروتئین آب پنیر، مواد معدنی محلول، اسیدهای آلی و ویتامین و آنزیم است. کل ...
ادامه مطلب ...

فایل گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج ..

فایل گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج ..

فایل فایل گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج .. را از سایت ما دانلود کنید.جهت دانلود بروی دکمه آبی رنگ دریافت فایل کلیک کنید.

  دانلود گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز و حبوبات آبی فرمت فایل: ورد قابل ویرایش تعداد صفحات:177         فهرست تاریخچه بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز قسمت اول: سیب زمینی مقدمه طبقه بندی گیاه شناسی گلدهی در سیب زمینی طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی عادت رشد سیستم تولید بذر گواهی شده   در کانادا آبیاری نیازهای غذایی سیب زمینی زمان برداشت فیزیولوژی پس از برداشت گواهی بذور سیب زمینی هدفهای اصلاحی سیب زمینی طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی عنوان قسمت دوم: پیاز پیشینه رده بندی گیاهی ترکیب پیاز بو و طعم پیاز ارقام پیاز سطح زیر کشت تولید عملکرد فرایند تولید انبار کردن طرح های در حال اجراء در مؤسسه بر روی پیاز منابع و مأخذ ...
ادامه مطلب ...